04 oktober 2007

Hele Hele Goede Service

Jaren geleden werd de oude winkel van Louwers in Zeelst opgeheven en daarvoor in de plaats kwam een waterbeddenwinkel: De waterslaper. We praten dan over zo'n twintig jaar geleden.

Wa wa waterbedden? Wa's da nou wir? En wa moet die poespas hier in Zilst? zal menig Zilstenaar hebben gedacht rond die tijd.

Wij niet, wij sliepen al een paar jaar op een waterbed. Dat hadden we destijds dankzij de huishoudbeurs in het POC gekocht bij een Eindhovense winkel geleid door twee homo's. Van hun leerden we dat er twee dingen goed lukken in een waterbed; één daarvan is slapen.

En dat klopt. Menig uurtje rust en zo hebben we er doorgebracht.

En drie kinderen later en twee keer verhuizen waren we toe aan een nieuw bed.

Op naar de Waterslaper dus. Lekker lokaal en waarom verder zoeken nietwaar? Prima geslaagd en volledig op onze eigen keuze gebaseerd een heel stabiel matras gekozen.

Na levering en installatie -puik geregeld en inclusief dus zonder verrassingen- aan de slaap.
Oeps dat is ff wennen zo'n nieuw matras. Geef het even tijd. Nou dat even werd een hele tijd en het bleef wennen. We stonden met rugpijn op. En daar waar we twintig jaar lang na een vakantie terugverlangden naar ons lekker waterbedje (warm in de winter en koel in de zomer) zagen we er op een gegeven moment tegenop om in bed te duiken. De bank sliep beter.

Dus contact opnemen met de Waterslaper. Na een korte poging om wat meer of minder water er in te doen, dat wisten we wel na twintig jaar bedderen, kwamen we tot de conclusie dat het niet langer ging. Prompt bood de Waterslaper aan om maar een nieuw matras uit te komen zoeken. Wauw, al bijna een jaar na aanschaf en tenslotte hadden we zelf de keuze gemaakt voor dit soort matras.

Wij naar de winkel waar ik wel een uur heb liggen liggen op een ander matras -de details van de techniek laat ik even weg- en zo besloten weer opnieuw.

Reken reken, "Zo... dan krijgt u nog geld terug want dit matras is iets goedkoper" Het kon niet gekker worden!

Het is nu al weer een tijdje geleverd en vanaf dag (nacht) één sliep alles weer als vanouds.

Dat restbedrag besteden we wel in de Waterslaper, reken maar.

Wat een service, bijna niet van deze tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten