04 oktober 2007

Slechte service

Hè Hè daar is tie dan weer een een keer! Nou nu zal ik weer eens lekker dik aanzetten de komende tijd. Er is veel gebeurd maar daarover later meer.

Allereerst een totally bad-news story maar dan ook weer niet zo van levensbelang of zo.

In ons huidige huis hebben we tijdens de ingrijpende verbouwing zo'n 6 jaar geleden een prachtige keuken laten zetten door een partij waar we toen, tijdens en na de installatie en oplevering méér dan tevreden over waren. Het motto was ook: "Als je ooit iets hebt laat het weten we komen het zo weer oplossen, bijwerken en bijstellen".

Afgelopen jaar (2006) was he dan zover dat we dachten dat het tijd werd om vóór dat het minder makkelijk te herstellen werd er maar eens een beurt gegeven moest worden. Lades afstellen, deurtjes bijstellen, alhoewel dat eigenlijk nog keurig was. Nieuwe kit naad, dat wel en een paar nieuwe tegeltjes in onze nieuwe oude aanrecht bak, je weet zo rechthoekige met van de zwart-witte keramische tegeltjes. We wisten dat door heet water en zo die tegeltjes zouden kunnen gaan barsten of loszitten dus toen dat gebeurde waren we niet verrast. Maar nu moet het echt ff hersteld worden. Het is zeker niet zo dat we dit allemaal als service zien dus we betalen er nog voor ook maar wie kan het beter maken dan de bouwer zelf. En dat had ie nog verkondigd ook!
Bellen. Ja hoor! Geen probleem, de monteur gaat bellen voor een intake zodat ie kan inschatten wat er nodig is aan tijd en materiaal. Netjes geregeld.

En da wast dan ook. Want vanaf die tijd, oktober 2006 (ja, het is nu een jaar later) hebben we ondanks veel telefoontjes en uiteindelijk een indringende brief nog steeds niets anders vernomen dan "We zijn er mee bezig hoor!" "Ik geef het meteen door als ik het zie" "We wachten nog op de tegeltjes" etc..

Zelfs had ik al een keer de eigenaar zelf gesproken die zeer verbouwereerd was dat het zo lang had moeten duren en dat ie er persoonlijk werk van zou maken. Welnu dat werk lag in de lijn van de rest; niets dus.

het zal allemaal wel met drukte te maken hebben maar dat kan dan ook helemaal verkeerd uitpakken. Niks aan te verdienen denk ik dan.

Nou hij krijgt nog een paar dagen en zet ik hem hier met naam en toenaam neer en bekijkt ie het maar lekker.

Wordt vervolgd dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten