03 december 2009

Afscheid van NUJij.nl

Dag

Na 232 berichten (nu dus 233) en 1781 reacties neem ik afscheid van NUJIJ.nl vanwege het op huisregels gebaseerde ingrijpen op de artikelen. Ik weet dan niet meer precies op welke manier ik openingsteksten moet koppelen aan de TS cq hoe mijn openingsteksten door Nujij aangepast (onzichtbaar) door anderen worden gelezen.

Daar mist NuJij een slag.

------------------------------------------------
Dat was mijn laatste artikel op Nujij.nl. Best leuk om discussies te lezen met alle controverse van dien. Het is aan de lezer om daar goed mee om te gaan.
Dat roepers, schreeuwers en onfasoenlijke reacties -zichtbaar- gemodereerd worden is noodzakelijk. Het voor ander lezers onzichtbaar ingrijpen op de openingsteksten maakt het voor mij onverteerbaar.

En begrijp me goed: NUJij.nl mag die keuze best maken hoor maar ik hoef daar dan niets meer mee.

Hier is de LINK naar het laatste bericht.De discussie daar is wel boeiend.

Kijk vooral naar andere ingezonden artikelen om te constateren dat er nogal selectief wordt ingegrepen op "nieuwswaarde" van de openingspost.


En een beetje piepen leidt tot een ban. Ik mocht nml de gevraagde uitleg over de aanpassing van het artikel niet plaatsen. En dat is dus verwijderd. En als ik nu zo'n uitgesproken mening verkondigde, in tegenstelling tot veel andere bedenkelijke posters, dan zou ik het wel hebben kunnen verwachten. Nee hoor, veelal luchtig nietszeggend en tot eigen glorie zoals een reactie al aangeeft. Mooi, dat mag je vinden. That's me. What you see is what you get.

2 opmerkingen:

  1. Niet zo zeuren en gewoon doorgaan.Je laat je van je zielige kant zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal niet zielig. Ik wil kunnen reageren op reacties op wat ik zelf toevoeg aan een nu.nl nieuwsmelding. Dat kan dus niet.
    En op nujij.nl ben je wat minder subtiel BTW

    BeantwoordenVerwijderen