18 oktober 2012

Sweex PA203 Notebook Combination Lock Cracked

Een laptop kabelslotje gekocht maar er ging iets mis met het instellen zodat ik het slotje niet  meer uit de laptop kreeg. (Ja, daar is het toch voor bedoeld? Inderdaad, maar niet permanent hè?)De service van Sweex kwam niet verder dan 1. alle codes proberen (dikke LOL) en 2. afzagen (maar dat mocht ik dan wel zelf doen)

Enig Google werk leerde mij snel heel veel over sloten, slotjes en cylinders en het kraken daarvan. (Straks daarover meer) en dus aan de slag en ja hoor, binnen een paar minuten had ik het door en was de code gevonden! Easy!

Voor iedereen met zo'n slotje: 1. pas op voor mij, maar ja, ik heb gelukkig al een mooie laptop en 2. code kwijt?, ik help je in drie minuten uit de brand (exclusief de reistijd dan hé)
Vraag hulp via een comment op deze post.


For our English speaking readers: 
I've got the method for finding the code cracked. It's now possible to open any PA203 lock within 3 minutes. Of course only if it's your lock attached to your laptop, you dig?
For help add a comment to this post.

Dat snelle kraken van sloten heeft me wel geleerd nog eens goed naar de sloten in en om mijn huis te kijken want geen cylinderslot is veilig. Ook je auto niet. Google maar op lockpicking bijvoorbeeld en kijk de videos.
Er zijn open en blote websites zoals eyepopper.nl waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt als....

En nu?

Een grote donkere hond, dat zal zeker helpen

En een slotenmaker die inbraakveilige sloten kan plaatsen, maar let op! wanneer je de sleutel kwijtraakt komt deze zelfde slotenmaker je weer helpen en maakt het slot voor je open. Dubbel hè?

Slaap lekker!

5 opmerkingen:

  1. I Lost the code of my lock. My WORK laptop... not i need to take it to the weekend to remote work and i cant... Can you help me?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. send me an email at tsender at outlook.com please

    BeantwoordenVerwijderen
  3. i have same problem can you help me

    BeantwoordenVerwijderen