19 oktober 2008

Nieuwe wereld orde

De Gazet van Antwerpen, vandaag

NWO tsss,

Er is geen leider met een visie langer dan een paar jaar.
Geldmagnaten hebben wellicht een heel leven maar moeten vandaag ook hun honger stillen en zullen dus ook vervallen tot short term plannetjes.

Oftewel: deze situatie is écht ontstaan door "laat maar lekker gaan zo gaat ie goed" denken. Naar het strand op een zonnige dag neemt nog steeds niemand een paraplu mee. Tevens is iedereen wel een keer natgeregend "Hee, dat zag ik niet aankomen"
De streepjes pakken bedekken slechts "lucky bastards" met dezelfde cellen en genen als Jan op straat.

Eten, wonen, sex(lees voortplanting de rest is amusement) en slaap. Meer is er niet nodig voor orde. En die orde is er al sinds het ontstaan van leven.

Niemand leeft om in de geschiedenisboeken te belanden.


Maar daarmee wil ik niet zeggen dat er geen boeven aan het werk zijn. Irak, 9/11, deze crisis; allemaal korte termijn machtsbehoefte vervulling.

Macht is namelijk niet natuurlijk waar leiderschap dat wel is.

Een dictatuur is daar helder in. Daar bestaan vaak veel idealistische leiders die wanneer ze de macht ruiken ook in de val trappen.

Nelson Mandela is een leider.

Alle mogelijke Amerikaanse leiders zijn om zeep geholpen.

Er is nog lang geen één Europa zolang we stokjes uit braafheid aan elkaar door blijven geven en van de ene naar de andere wannabee leider stappen.
Sarcozy denkt alleen voordat ie in slaap valt" merde, in welke shit ben ik nu terecht gekomen, ik had zo graag wat liefdadig rondgeregeerd".

Sytemen, zoals het financiële systeem kunnen boven de macht van de collectieve mensheid uitstijgen omdat die systemen daarin wel coherent zijn.
Wanneer je met een hele groep mensen een berg bestijgt ben je pas klaar wanneer de laatste boven is. Een systeem heeft daar geen last van.

Of ben ik nu te criptisch?

De beurzen zijn verworden tot een systeem waar de individuele mens zijn angsten kwijt kan. Die worden daardoor zo groot opgeblazen dat die angst een eigen leven gaat lijden etc...
Stel je nu eens voor dat er slechts lokale handel plaats zou vinden. Dan kan het linksachter wel een keer rommelen maar daar merk je in het dorp niets van.

Maar ja de spiegeltjes en kraaltjes zijn vervangen door goedkoop-te-maken-duur te verkopen wannahave dingetjes zoals telefoons, laptops, kinderspeelgoed met cadmium oid uit china en dat heeft ons een financieel systeem opgeleverd dat zich nu tegen ons keert.

Niemand heeft dat "bedacht" dat is nou just de clou.

Koning Keizer Admiraal P03p3n moeten ze allemaal.

Er is echt geen hoger gelegen brein.

De rest is angst angst angst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten