31 oktober 2006

Het beste idee van Nederland....

...dat heb ik natuurlijk. Het is zeker wel het beste idee, het is alleen niet uitvoerbaar en daarom kan ik het natuurlijk gerust hier plaatsen. Aan de typering "het beste idee" doet het niks af.

Toeteren, je kent dat wel. Een agressief geluid want bedoeld om de mede verkeersgebruiker te waarschuwen voor naderend onheil. Het mag ook slechts dan en in hoge uitzondering worden toegepast vermits wij ons aan de letter van de wet zouden conformeren.

Aangezien wij dat nu net niet helemaal kenne volhouwe is een meer praktische benadering aan de orde:

"Toet" je schrikt op en hebt direct een agressief gevoel. Je kijkt en ziet buurvrouw 1 in wagen A lachend zwaaien naar buurvrouw 2 achter kinderwagen B. Niks aan de hand dus. Weer een "Toet" (zo'n zielige van zo'n klein koekblikje) en een lachende puber op een scooter geeft een vingertje. Weinig effect duzz.

Er zijn al genoeg plaatsen en verkeers situaties waar je bij getoeter niet eens meer op of om kijkt dus daar mist de toeter wederom zijn doel.

Welnu de oplossing:

Download op www.toetmobiel.com uw toet-tone©. Voor elke situatie een passend geluid tevens aangepast aan de actualiteit.

Op dit moment is bijvoorbeeld het stemgeluid van Frans Bauer erg in. Zeg nou zelf: wie wil er niet middels "Heb je even voor mij! " van zijn fiets ge-toet-toned worden.

Op de website zijn ook extra luisprekersets te bestellen om je (auto)mobiel helemaal op te pimpen om als zodanig de toet-tone© optimaal tot zijn recht te laten komen. Vooral als je toet-tones© van Het Amsterdams Concertgebouworkest of uit de musical "Mama Mia" tot hun recht wil laten komen.

De toet-tones© zijn zodanig gesampled dat herkenbaarheid en signaalwerking optimaal in balans zijn.

In het uiterste geval kan uw claxondrukker in het interieur van uw mobiel worden voorzien van zogenaamde aanslaggevoeligheid (in de moderne keyboardwereld een niet meer weg te denken effect wat trouwens gratis meekomt met een goede Steinway maar dit terzijde) zodat bij een lichte touch op de knop er een vriendelijke Trijntje Oosterhuis uit de toeter schalt een glimlach toverend op de gezichten van de medeweggebruikers maar echter bij een flinke smak op diezelfde knop Sjef van Oekel klinkt: "Pardon Reeds!". Het lang ingedrukt houden van diezelfde knop zou kunnen leiden tot het laten klinken van levensecht machinegeweer geluid. Zonder daadwerkelijke kogels, die extra vindt u in het plus pakket in de terro- zone van de website.

Op basis van een online verbinding met onze centrale server zou het dan kunnen gebeuren dat op het moment dat prins Willem Alexander de troon bestijgt er massaal in Nederland het (door DJ Tiesto vernieuwde) Wilhelmus schalt.
Ook kunt u natuurlijk een abonnement nemen op de doelpunten van Oranje of de uitspraken van de minister president.

Binnenkort zal op de website de mogelijkheid worden geopend uw eigen toet-tones© in te spreken of te spelen (bijvoorbeeld met de plaatselijk kapel) met dien verstande dat u daarmee automatisch akkoord gaat met verspreiding van deze personalised toet-tones© onder de leden. Hiervoor wordt binnenkort een upload service YouToet opgezet.

Private toet-tones© zijn tot nu voorbehouden aan het koninklijk huis en ondergetekende bedenker van het beste idee van Nederland, uh van de wereld, uh, van de melkweg...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten